3x3

3×3 PH: Borik Bjelovar pobjednik 3×3 Borik Bjelovar turnira

Osma stanica 3×3 Otvorenog prvenstva Hrvatske održana je proteklog vikenda u Bjelovaru. Turniru 3×3 Borik Bjelovar ništa nije nedostajalo: osim seniorskog, održani su i U12, 13, U15, U17 i U23 turniri, a osim striktno košarkaškog dijela, ljubitelji 3×3 košarke mogli su uživati i u brojnim popratnim sadržajima. Od glazbe,  koncerata Balašević tribute banda i domaćeg bjelovarskog Ringišpila, preko likovne umjetnosti u vidu humanitarne izložba portreta crtanih olovkom do stand-up komedije Vlatka Štampara i neizostavnih Dunking Devilsa – bio je to potpuni događaj za sva osjetila.

Turniri U13 i U15 bili su završni turniri Prvenstva Hrvatske. U U15 kategoriji slavili su Marsovci s MVP-jem Igorom Stankovićem. U U13 kategoriji prvaci Hrvatske su Borik Bjelovar s MVP-jem Grgurom Mudrim.

U15 poredak
1. Marsovci
2. Borik BJ
3. Brate, ja sam iz DM
4. ZG Sigmići

U13 poredak
1. Borik BJ
2. Podsused Crew
3. Gorica
4. Međimurje

U seniorskoj kategoriji slavio je Borik Bjelovar u finalu protiv 3×3 Gajnica s 20:13, a kako je Borik Bjelovar već ranije osigurao nastup na završnom turniru u Ninu, tamo će se naći i drugoplasirani sastav iz Gajnica. Borik Bjelovar je igrao u sastavu Ivan Rašetina, Fran Jacović, Stipe Krstanović i Željko Jović, koji su istovremeno i reprezentativci Hrvatske, dok su za Gajnice nastupali Ivan Svoboda, Dorian Jelenek, Lovre Žaja i Zvonimir Stunja.

FOTO: 3×3 Borik Bjelovar

Sličan sadržaj