Reprezentacije 🇭🇷Seniori

Kako nabaviti ulaznice za EuroBasket u Milanu?

Konačno smo ušli u godinu održavanja Europskog prvenstva! Od 1. do 18. rujna 2022. godine Češka, Gruzija, Italija i Njemačka bit će domaćini Europskog prvenstva koje se posljednji put odigralo sada već daleke 2017. pa je susjedna Slovenija i dalje aktualni prvak Europe.

Hrvatska je izvučena u skupinu C s dobro nam poznatim suparnicima Grčkom i Italijom, a u skupini se nalaze i Ukrajina, Estonija i Velika Britanija.

Našoj je skupini domaćin talijanski Milano, a natjecanje u skupinama C i D počinje 2. rujna, za razliku od skupina A i B koje startaju već 1. rujna. U završnu fazu koja se igra u Berlinu napreduju četiri najbolje reprezentacije iz svake skupine. U osmini finala Hrvatska će se križati sa skupinom D, a sve se utakmice u završnoj fazi igraju na izravno ispadanje.

Ulaznice za Milano su već u prodaji, a do 28. veljače fanovi iz Hrvatske imaju ekskluzivno pravo na poseban promocijski kod. Sve što treba učiniti je otići na službenu mrežnu stranicu EuroBasketakliknuti na ‘Tickets‘, potom izabrati ‘Milan‘, promijeniti jezik na engleski ako niste vični talijanskom, odabrati opciju koja Vam najviše odgovara (jedna utakmica, jedan dan ili praćenje reprezentacije) te upisati gokro kada se pojavi opcija promocijskog koda. Svrha promocijskog koda jest smještanje hrvatskih navijača u isti sektor, za što bolju atmosferu i glasnije navijanje na utakmicama hrvatske reprezentacije. Također, za djecu mlađu od 14 godina ulaznice su nešto povoljnije s promocijskim kodom PROMOU14.

 

Sustav natjecanja na Europskom prvenstvu pogledajte OVDJE.

Sličan sadržaj