3x3

U subotu i nedjelju 3×3 Karlovac Open, odlučivat će se i o 3×3 U17 prvacima Hrvatske

Treću godinu za redom igrat će se 3×3 turnir u staroj povijesnoj Zvijezdi grada Karlovca, na legendarnom košarkaškom igralištu Šanac na kojem je 2. lipnja 1964. odigrana utakmica NBA All Stars – Hrvatska na kojoj su nastupile legende poput Billa Russella, Oscara Robertsona, Boba Pettita i K.C. Jones i hrvatski košarkaški velikani Josip Đerđa, Mirko Novosel, Petar Skansi i ostali.

Turnir u organizaciji KK KA-BA Karlovac u suradnji s udrugom 3×3 Hrvatska i HKS-om će se održati u u neposrednoj blizini tradicionalne gradske manifestacije Dani piva koja svake godine okupi oko 50 tisuća ljudi iz cijele zemlje. U sklopu te manifestacije održavat će se brojne aktivnosti poput koncerata popularnih pjevača Baby Lasagne, Tonija Cetinskog, Prljavog Kazališta i radionica za djecu, a svatko tko želi uživati u 3×3 događaju moći će se opustiti na jednom od tisuću sjedećih mjesta oko terena 3×3 i uživati u nastupu Dunking Devilsa.

Osim vrlo jakog i atraktivnog turnira u otvorenoj kategoriji (i ekipno i nagradno), zvijezda ovogodišnjeg turnira bit će i završnica 3×3 U17 Prvenstva Hrvatske.

Seniorski i U19 dio turnira igraju se u subotu, 31. kolovoza, dok su U13, U15 i završnica 3×3 U17 Prvenstva Hrvatske na rasporedu u nedjelju, 1. rujna.

Sličan sadržaj