FAVBET Premijer liga

FAVBET Premijer liga (1. kolo): Dubrava odnijela bodove s Baldekina

GKK ŠIBENKA – KK DUBRAVA 77:81 (22:17, 17:22, 23:20, 15:22)

Košarkaši Šibenke poraženi su u prvoj utakmici Favbet Premijer lige na Baldekinu. Bolja je bila ekipa Dubrave rezultatom 77:81.

Domaća ekipa je dobro otvorila utakmicu i dobro djelovala u prvim minutama. Ostvarili su i pet trica (Serdarušić, Badrak, Junaković i Paić) pa je i prva četvrtina završila u korist Šibenke 22:17.

‘Mislim da je najveći problem bio u skoku’ – kazao je nakon utakmice trener Roko JurlinaDubrava je prvo poluvrijeme imala veliku premoć u skokovima, 27, od čega čak 14 u napadu.

Na poluvrijeme se otišlo sa izjednačenim rezultatom 39:39. Na početku drugog dijela činilo se kako je domaćinima krenulo. Pri početku treće četvrtine nakon što je Škedelj kod 39:41 zabio tricu za vodstvo, Junaković je u sljedećem zagrebačkom napadu oteo loptu protivničkom razigravaču, a u kontri ga je Vragović faulirao pri polaganju, zaradivši nesportsku pogrešku. Treća četvrtina 62:59 ponovno je otišla na stranu domaćina.

Ni zadnja četvrtina nije donijela ništa manje nervoze nego prethodna. Dubrava je ipak okrenula rezultat i odnijela prve bodove s prepunog Baldekina.

Tekst: GKK Šibenka

Foto: Milan Balaban

Sličan sadržaj