FAVBET Premijer liga

FAVBET Premijer liga: Cedevita Junior slavila protiv gostiju iz Sinja

KK CEDEVITA JUNIOR – KK ALKAR 91:80 (30:20, 16:18, 27:22, 18:20)

Cedevita Junior na pravi je način otvorila utakmicu s obje strane parketa, a već od samog početka svoj doprinos dali su i mlađi igrači tako da nije nedostajalo atraktivnih poteza. Još bitnije, domaćini su nakon 10 minuta imali isto toliko poena prednosti (30:20). Gosti su prije poluvremena smanjili zaostatak na 4 poena razlike, ali bolja obrana i dvije trice Jelića usporile su nalet Sinjana te se na odmor otišlo s rezultatom 46:38. Jelić je bio vodeći strijelac s 13 poena, a Ogrizović je podijelio 6 asistencija.

Drugo poluvrijeme donijelo je nastavak viđenog u prvom dijelu te je momčad koju je danas vodio Pero Babić umjesto Damira Mulaomerovića održavala svoju prednost. Na kraju su “Narančasti” rutinirano priveli susret kraju. Martin Jelić odigrao je sjajnu utakmicu s 27 poena, 6 skokova i 3 asistencije, a Ivan Bogdanović imao je “dvostruko-dvostruki” učinak s 11 poena i 10 skokova.

Martin Jelić, igrač Cedevite Junior: “Očekivali smo ovakvu utakmicu, srećom smo ostali koncentrirani i slušali trenera Peru pa smo na kraju zasluženo pobijedili.”

Petar Babić, trener Cedevite Junior: “Ishod je bio manje bitan, ali momci su bili koncentrirani od početka do kraja jer smo vidjeli da je Alkar ozbiljno pristupio susretu. Hvala igračima, što sam u prvoj utakmici kao glavni trener zabilježio pobjedu.”

Tekst: KK Cedevita Junior

Foto: Marin Sušić / KK Cedevita Junior

Sličan sadržaj