FAVBET Premijer liga

FAVBET Premijer liga: Dinamo odnio bodove s Baldekina

Šibenka- Dinamo 71:101 (16:32, 17:26, 19:21, 19:22)

Košarkaši Šibenke porazom od Dinama otvorili su treći krug Prvenstva Hrvatske. Težak poraz doživjeli su na domaćem terenu gdje je ekipa Josipa Sesara bila bolja rezultatom 71:101.

Loše su domaćini ušli u utakmicu. Ništa nije polazilo za rukom, a onda i na samom početku nakon dvije minute s parketa je, zbog ozljede izašao kapetan Antonio Klarin tako da je Šibenka ostala na jednom playmakeru. Težina ozljede znat će se u narednim danima i nadamo se da će se kapetan brzo priključiti svojoj momčadi.

I tu se možemo reći igra raspala. Prva četvrtina završila je 16:32, a do poluvremena je ta razlika samo rasla za ekipu Dinama, pa se u svlačionicu otišlo rezultatom 33:58.

Iako se mislilo da će u drugom poluvremenu izaći drugačija Šibenka kao što je to bilo u zadnjim utakmicama, to se nažalost nije dogodilo. Smanjila je ekipa Josipa Pandže na -18, no Dinamo to nikako ne dopušta, vraćaju konce u svoje ruke i mirno odvode utakmicu kraju. Zadnja četvrtina je bila odrađivanje posla pa su tako gosti iz Zagreba odnijeli bodove s Baldekina, a osim bodova zaradili su i veliki pljesak publike.

Tekst: GKK Šibenka

Foto: Milan Balaban

Sličan sadržaj