FAVBET Premijer liga

FAVBET Premijer liga: Zabok slavio na Baldekinu

GKK Šibenka – KK Zabok 72:86 (14:23, 20:21, 21:25, 17:17)

Košarkaši Šibenke u 31. kolu Favbet Premijer lige poraženi su na domaćem terenu od ekipe Zaboka rezultatom 72:86 i tako su prekinuli mini seriju od dvije pobjede koje su ostvarili protiv Cibone i Alkara.

Od samog početka gostujuća ekipa Zaboka preuzela je stvari u svoje ruke i kontrolirala igru sve do kraja. Približavala se Šibenka, pokušavala, no i kada bi se približila na šest, sedam poena momčad Ivana Tomasa ponovno bi se odvojila sigurnom igrom i tricama, u prvoj četvrtini čak pet (14:23.).

U nastavku druge četvrtine Šibenku je krenuo šut i trice koje su pogađali Skorić, Foreman, Paić… pa se smanjila prednost gostiju do poluvremena kada se u svlačionicu otišlo s deset razlike za goste (34:44).

Nije za domaću ekipu bilo dobro ni otvaranje treće četvrtine, odmah su gosti dali koš i radili još veću razliku. Otišli su i na +16. No, Šibenka uz izvrsnog Skorića smanjuje razliku na -6, ipak treća četvrtina završila je rezultatom 55:69.

Zaprijetili su domaćini u zadnjoj četvrtini, no, nedovoljno za pobjedu, gostujuća momčad kontrolirala je utakmicu od samog početka do kraja i tako odnijela bodove s Baldekina. Napomenimo da i u ovoj utakmici trener Maleš nije mogao računati na Lukića, Klarina i Bobeka.

Tekst: GKK Šibenka

Foto: Milan Balaban

 

Sličan sadržaj