Nekategorizirano

Međunarodni turnir u Opatiji: Brazil bolji od Poljske

POLJSKA – BRAZIL 70:84 (21-21, 18-28, 20-17, 16-25)

Međunarodni turnir u Opatiji startao je jučer pobjedom Hrvatske nad Poljskom od 82:68. Turnir se danas nastavio  utakmicom u kojoj je Brazil svladao Poljsku, a u srijedu s početkom u 18:30 na rasporedu je susret Hrvatske i Brazila.

Kao i jučer protiv Hrvatske, Poljska je odigrala dobru prvu četvrtinu, dapače i povela 21:14 minutu i pol do prvog odmora, no tada je Brazil ušao u seriju i u drugu se četvrtinu ulazi s izjednačenih 21:21. Nakon dva polaganja Maozinhe Brazil uzima vodstvo (24:25) koje mu Poljska do kraja utakmice više nije uspjela oduzeti. Polaganjem Cabocla koji je samo u prvom poluvremenu skupio 17 poena, Brazil odlazi u prvo dvoznamenkasto vodstvo na 39:49, a isti rezultat označio je i kraj prvog dijela utakmice.

U posljednjoj četvrtini Brazil Ace Petrovića se uspio i značajnije odvojiti od Poljske Igora Miličića, upisano je i 20 poena razlike, a četrdeseta minuta igre je kucnula pri rezultatu 70:84.

U poljskom dresu najbolji je s 19 poena bio kapetan Mateusz Ponitka, a kod Brazila dominantan Caboclo s 21 poenom.

U srijedu, s početkom u 18.30 na rasporedu je posljednja utakmica turnira – Hrvatska – Brazil koja će sigurno ponuditi atraktivnih četrdeset minuta igre.

Uživo reprezentaciju možete podržati navijanjem u Opatiji, u Sportskoj dvorani “Marino Cvetković”. Online prodaja ulaznica je moguća OVDJE (Core Event), a ulaznice će biti moguće kupiti i na službenom ulazu u dvoranu od 17:30.

Na malim ekranima reprezentaciju ćete moći pratiti na MAX Sport televiziji, no ako živite van Hrvatske utakmice ćete moći uživo pratiti putem aplikacije Courtside 1891. 

Courtside 1891 – potrebno je odabrati ili dnevnu propusnicu – ‘Day Pass’ na koju ćete dobiti 30% popusta uz promotivni kod HRVDAY24 ili kupiti jednogodišnju pretplatu odabirom ‘Annual pass’ što će Vam omogućiti gledanje FIBA utakmica tijekom cijele godine, uz kod HRV-AN24 dobit ćete 10% popusta.

Sličan sadržaj